1. Európa játékok Baku 2015. 06. 22-29. (Azerbajdzsán) 2015.06.22. Utazás

Isztambulban

Vasárnap a prágai verseny után azonnal indultunk Veszprémbe, mert hétfőn reggel 7 órakor a repülőtéren kellett lennünk. Gyors kipakolás az autóból, hiszen a bemelegítő kerékpárra és a csapatsátorra nem volt szükségünk. A kerékpárszállító táskába némi gyömöszöléssel Bujáki Bence bringáját és a tartalék BMX kerékpárt is el tudtuk helyezni. A személyes felszereléssel már könnyebb dolgunk volt, mert az Európai Játékokon csak meghatározott ruházatott lehet viselni, s ezt már korábban becsomagoltuk egy másik táskába. Tulajdonképpen minden a legnagyobb rendben volt, kivéve, hogy a BMX-ek és a többi tartalék alkatrész, eszköz összesen 40 kilogrammot nyomott.

Az utas felvételnél, némi tépelődés után végül is elfogadták a túlsúlyos csomagot.

A teljes cselgáncs válogatott is velünk utazott, nekik is a héten kezdődnek a versenyek.

2 órás repülőút után három és fél óra várakozás következett a csatlakozó járatra Isztambulban, majd újabb két és fél órás repülés. A három órás időeltolódás miatt este kilenckor érkeztünk a reptérre.

Az akkreditációnk már készen volt csak élesíteni kellett. Alapvetően minden csomag megérkezett, kivételesen a kerékpárok. is, azonban az önkéntesek csak beszórták a busz aljába a táskákat és a bringáknak már nem jutott hely. Egy furgonnal hozták utánunk.

Nagyon későn feküdtünk le.