BMX Cross világbajnokság 2016.05.17-31. Kolumbia

2016.05.18 Szerda Nehéz éjszakánk volt, noha nagyon fáradtak voltunk, mégsem tudtunk aludni. Egyrészt mert a helyi idő 7 órával előbbre tart, mint nálunk, másrészt, pont az ablakunk alatt légkalapáccsal dolgoztak este 11.00-től hajnali négy óráig. Miért pont ebben az időszakban arra még az sem lehet magyarázat, hogy éjjel gyérebb a forgalom. A mai és a holnapi napra sem terveztem semmilyen feladatot Szoboszlainak, mert az idő átállás és a klímához való alkalmazkodáshoz szükségünk lesz néhány napra. Online fordító program segítségével sikerült a recepcióval megegyezni, hogy a szobánkat átcserélhetjük egy csendesebbre, de csak az esti órákban. Napközben boltban voltunk ásványvizet, banánt és egyéb dolgokat vettünk és megnéztük a környéket, hogy hol lehetne BMX-el sprintelni, vagy láberősítő feladatokat végezni.

A szállodánktól néhány száz métere találtunk egy templomot és az ahhoz vezető lépcső megfelelő lesz a láberősítő gyakorlatok végrehajtásához, a templom előtti tér pedig alkalmas lehet a kerékpáros sprintekre.

Este átköltöztünk a másik szobába, mely a negyedik emeleten van. Első benyomásra jó cserének bizonyult, hiszen hűtőszekrény és klíma is található benne, viszont ablakunk nincs, illetve egy üvegtéglás vak ablak.

Se baj így is megfelel, és megint bebizonyosodott, hogy mindenek ára van!