BMX Racing világbajnokság Franciaország, Nantes

Ma és holnap a Bajnoki osztályok versengenek a Világbajnokságon Franciaországban.
Szeretnék gratulálni az egész Magyar csapatnak a tisztes helytállásért! Hatalmas köszönet a szülőknek a kitartásért és a finanszírozásért!
Különösen szeretném megköszönni Markó Norbert Team Manageri tevékenységét, segítségét a vb.-ét illetően.
Le kell vonni a tanulságokat a részvételi feltételeket illetően. Szegregációnak sehol a világon nincs helye, különösen úgy, hogy mindenki a saját idejét és pénzét fekteti ebbe a sportba. Aki ott volt megtapasztalta, hogy milyen a légkör! Ott állsz a lelátón, könny szökik a szemedbe, izzad a tenyered, libabőrös a tested, ordítva szurkolsz, fáradt vagy de... JÓ! Csillog a gyerek szeme, miután jól kibőgte magát., mert nem sikerült úgy a futam, ahogy szerette volna. Aztán jönnek a mez cserék, meg minden más. Ez a VILÁGBAJNOKSÁG! Egy nagyon másik "kávéház". Ettől fosztanak meg szakmai hiányokkal rendelkező személyek, akik megválasztották saját magukat és ráadásul nem is képviselik a Magyar versenyzőket az eseményen. A tv képernyő nem adja vissza a valóságot, vagy valami hiányzik..........? Szakmaiatlan, önhatalmú, döntéseknek nincs helye a jövőben.
Amatőr sportolókról beszélünk, hiszen a challenge és a bajnoki osztály is elkülönül. Milyen jogon korlátozunk egy amatőr státuszú sportolót?
Ezt csak Ti versenyzők és szülők tudjátok megváltoztatni, persze a kérdés az, akarjátok-e? Vagy maradunk a időmérő nagy semmiben! HAJRÁ MAGYAROK!