Bontovics Imre emlékére

Szomorú hír!
Imre ez most komoly?

Nem gondoltam, hogy így lesújt a hír! Megkönnyeztem az írást! Mindig viccelődtünk és megváltottuk a világot. A franca kívántuk a Kerékpáros Szövetség vezetését, legfőképp a mostanit, akiknek nem számít a szakma és TÉGED is nélkülöztek!

Barátságunk a 90-es évek elején kezdődött. Még a régi helyen volt a patinás VELVÁRT kerékpáros bolt, ott találkoztunk. Előtte felhívtál telefonon, hogy beszélnünk kellene. Témánk természetesen a BMX volt. A véleményemre voltál kíváncsi és talán a megerősítésemre, hogy belevágj-e a BMX kerékpárok és alkatrészek árusításába. Akkoriban nem igazán lehetett versenyszintű BMX kerékpárokat beszerezni Magyarországon.

Elindítottad és működött!

Rendkívül szoros volt közöttünk a kapcsolat. Gyakran hívtál telefonon és Én is, ha valami gondom volt. Persze vezetékes telefonon keresztül tudtalak elérni, mert mobil telefonod száma titkos volt.
Gyakran járok Budapestre és gyakran toppantam be hozzád, de ezeket a beszélgetéseket nem lehet elfelejteni és mindig a kerékpár, BMX, és a jégkorong volt a téma. Persze kalkulálnom kellett azzal 1-1.5 órával, amíg ezek a beszélgetések tartottak.
 

Beni, a kisebbik fiam sem maradhatott ki a BMX életből és a Troy Lee cuccokat tőled kapta. Szponzora voltál. Meg vannak ezek a felszerelések és megőrizzük Őket, ameddig csak lehet, mert emlékeztetnek RÁD!
 

Hiányozni fogsz!