EUROBMX20 BMX Racing Európa Bajnokság OKTÓBER 2–4-ig DESSELBEN (BEL)

Az UEC eseményeknek a 2020-as nemzetközi naptárakon felülvizsgált ütemezése kialakul, és a desseli (Belgium) BMX Racing Európa-bajnokság dátuma 2020. október 2., 3. és 4..

A nemzetközi naptárban az új dátum, amely 7 európai címet fog adni (fiatalok, 23 év alatti férfiak és nők, valamint a Team Time Trial), biztosítja a magas szintű műszaki színvonal fenntartását, mivel ez a az évszak.

A többi rendezvényt illetően az MTB Cross-Country Bajnokság számára, amelyet korábban Graz-Stattegben (Ausztria) terveztek, az 2020. évi UCI MTB naptárban október 15., 16., 17. és 18. dátumot választották. Folyamatban van a szervező keresése.

A szervező bizottsággal egyetértésben a július 28-tól augusztus 1-ig tervezett, Pila-ban (Olaszország) levő MTB Ifjúsági Európa-bajnokságot törölték.

Rocco Cattaneo, az Européenne de Cyclisme Unió elnöke: "Ebben a nagyon bizonytalan helyzetben, amelyben élünk, azon dolgozunk, hogy újrarendezzük az összes európai esemény naptárait annak érdekében, hogy a biciklizés a kontinensünkön és az összes résztvevőn átadható legyen. benne, a térben, amelyet megérdemel a nemzetközi naptárban.Ez egy nehéz feladat, hogy minden erőfeszítésünket az UCI-val, a Nemzeti Szövetségekkel és az összes szervezővel együtt tesszük, akiknek köszönetet szeretnénk köszönetet mondani az együttműködésért és a elkötelezettség ezen hetes hetek kezelésében, lehetővé téve a teljes munkaidős tevékenység folytatását, feltéve, ha a feltételek ezt lehetővé teszik. Külön köszönöm a Belga Szövetségnek és a BMX 2000 DESSEL Off-Road klubnak, valamint annak elnökének, Frank Smetsnek, hogy azonnal támogatták a a BMX Európa bajnokságát, amelyek kétségkívül az egyik legfontosabb eseményünk. ”

Az Européenne de Cyclisme folytatja az új eseménynaptár kidolgozását, amely lehetővé teszi a tevékenység folytatását július 1-jétől az UCI bejelentett formájában, teljes mértékben összhangban a különféle illetékes hatóságok (Egészségügyi Világszervezet, helyi önkormányzatok és a UCI), egy olyan naptár, amely kiemeli az egészség és a kerékpáros mozgás, valamint annak sport-, pénzügyi és szakmai szempontjainak védelmét.

Amint rendelkezésre állnak, a naptár minden frissítését közzéteszik a www.uec.ch weboldalon