Kedves BMX Cross Rajongok

Nagyon szépen köszönjük a visszajelzéseket és az oldal támogatását. Amint azt a korábbi bejegyzésben olvashattátok a BMX Cross szagág 2019. évi támogatása drasztikusan csökkent. Terveztük a 2019. évi zolderi világbajnokságon, valamint több nagyobb rangos versenyen való részvételt, de át kell értékelnünk ezeket a programokat. Azonban a vb.-én való részvételt nem szeretnénk "elengedni", többek között azért sem, mert többen jelezték, részt vennének ezen az eseményen. Persze a "régi szép" idők egy vb. részvételt illetően távol vannak (2004. Valkeswaard).

A vb. szerepléshez szükséges versenyzői, eszköz, kerékpár, bemelegítő állvány, stb. szállítását megoldjuk.

Viszont szeretnénk készíttetni egy egységes speciális versenyzői mezt, melegítő felsőt, pólót és ezekre a ruházatokra rákerülhetne: " Sponzored by BMX Cross Fan Club Hungary, felírat.

Nagyon kínos, részünkről, ha azt gondoljátok, hogy ez egyfajta kéregetés, ha nem, hát nem.

Így is megoldjuk valahogy.

Szóval, 25.000-Ft/fő támogatási összegre gondoltunk, melyből ezek a ruhák, mezek elkészülhetnének. Létrehozunk egy gyűjtő számlát, a mezek terveit az oldalon megjelentetjük, és természetesen a befolyt összegről egy elszámolást készítünk. Amennyiben a támogatási összeg több lenne, mint a tervezet kiadások, a támogatóknak egy pólót küldünk, természetesen.

Bízva jó indulatotokban,