Nemzetközi UCI C1 pontszerző verseny 2017.02.24-26. Caen Normandia, Franciaország 2.

2017.02.24. Péntek Reggel három negyed ötkor találkozott a csapat (Borbély Ferenc, Szoboszlai Patrik, Zsembery Barnabás, Zsembery Boldizsár) a budapesti reptéren. A tervek szerint, irány Párizs, majd gépkocsival Caen. Alapvetően minden rendben volt a csomagokkal és a kerékpár feladással is. Átvettük a bérelt gépkocsit Párizsban, jelezvén a rajta lévő sérüléseket, melyet természetesen az átvételi papíron nem tüntettek fel. Egyébként minden bérelt autónál mielőtt átveszi valaki célszerű tüzetesen átvizsgálni, mert a sérüléseket, melyek ugyan előbb keletkeztek és azt nem jelezték, szigorúan kifizettetik.

Este fél hétkor érkeztünk Caenbe és természetesen a BMX pályára mentünk először. Tavaly már részt vettünk, itt ebben a csarnokban megépült, ideiglenes pályán megtartott versenyen, mely egy kiállítási központ egyik eleme.

Három óriási egybe nyitható csarnok. A középsőben a BMX pálya, mellette büfé, kerékpár és alkatrész árusok, valamint ideiglenes gördeszka, triál, rollerpálya.

A harmadik csarnokban a csapatok sátrai, bemelegítő terület, kétszemélyes rajtgép a gyakorláshoz.

Nevezést sikeresen elintéztük, majd a szállodába mentünk. Tavaly egy távolabbi helyen szálltunk meg és most egy közelebbi hotelt választottam, de az igazat megvallva, rossz döntés volt.